PORTOFOLIU DE PREZENTARE AL

S.C. ELECTROAXA S.R.L. DOLHASCA

In toata perioda, de la infiintare si pana in prezent societatea si-a desfasurat activitatea in exclusivitate pe domeniul dezvoltarii retelelor electrice de distributie, racorduri electrice de JT si MT, precum si servicii de mentenanta pentru instalatii electrice si de iluminat public. Totodata si-a dezvoltat constant baza tehnico-materiala aflata in loc. Dolhasca, jud.Suceava (cu atelier mecanic, atelier electric, cladire de birouri, autoutilitare, buldoexcavatoare, macara autoincarcatoare si PRBM).

De asemenea si numarul personalului de executie si proiectare a crescut, avand in prezent un numar de 18 electricieni cu diverse grade de autorizare si 4 ingineri in biroul de proiectare si urmarire a lucrarilor, iar cifra de afaceri a urmat un curs ascendent.

Societatea are implementata intrega gama de certificari ISO pe segmentul de electrice, respectiv ISO 9001,14001 si 18001. Toate aceste documente se pot prezenta si in copii.

Si ca o ultima precizare, societatea are o foarte buna bonitate financiara , participind la numeroase licitatii publice si private.

In speranta ca v-am trezit interesul, va asteptam sa ne contactati pentru o viitoare colaborare.